Mogyoróvaj, kakaó és kollagén: az új kedvenc krém receptem
Adag 1adag
Elkészítés ideje 5 percperc
Hozzávalók
1dbalma
1tknatúr mogyoróvaj(kb 10g)
3gkakaópor(1ek)
10gcsokis kollagénpor(elhagyható, de akkor több kakaóport rakjunk)
4gglicin (lehet méz is)
10gnövényi tej(vagy víz)
Elkészítés
Keverjünk az összetevőkből egy homogén masszát, vágjuk szeletekre az almát és már készen is vagyunk.Édesítéshez választhatod a számodra legmegfelelőbb módot. A glicin kristályossága ad egy ropogós textúrát neki, ha ezt elkerülnéd használd porrá őrölve, vagy helyettesítsd mézzel, azonban itt lehet kevesebb folyadék szükséges az összeállításnál.Egy kis csipet só szintén kiemeli a csoki ízét, de ez elhagyható.Tedd egy üvegbe, és hűtőben tárold, ha nem fogy el azonnal. 😄
Extra tipp
✨ Kenheted pirítósra vagy palacsintába is. Ha igazán selymes krémet szeretnél, egy kevés olvasztott kókuszolaj is csodát tesz.