125gAlpro csokipuding(főzhetsz is egy lágyabb pudingot)
3ekapróra vágott dió
1marékaszalt vörösáfonya vagy mazsola
1ekrumaroma
Elkészítés
Egy tálban keverd össze a zabpelyhet, chia magot, vaníliás fehérjeport, vaníliát és a vizet. Fedd le, és tedd a hűtőbe legalább 4 órára, de inkább egy éjszakára, hogy besűrűsödjön.A vörösáfonyát (vagy mazsolát) áztasd be a rumba kb. 15–20 percre.
Rétegezés:Reggel kanalazz a poharak aljába egy réteg zabkását, erre jöhet egy adag csokipuding, majd a dió és a rumos aszalt gyümölcs.Ha hígabb "öntetet" szeretnél, egy kevés vízzel lazíthatod a pudingot.Ismételd meg, ha magasabb réteges poharat szeretnél, és a tetejét díszítsd pár szem dióval, akár egy kevés csokireszelékkel is.
Extra tipp
🥥 Hintsd meg egy kis kókuszreszelékkel – egzotikus csavar a klasszikus somlóihoz